Naturlig hormonterapi


Godt i gang med NHT naturlig hormonterapi
og kæmpe forandringer

 

Jeg opsøgte Kirsten da jeg efter længerevarende sygdom med en tarmbakterie, og indtag af flere hundrede antibiotika piller, efter 1 1/2 år, stadig havde det skidt.

Jeg var fuldstændig energiforladt, min mave bøvlede stadig, mine led gjorde ondt, jeg tabte hår, jeg sov dårligt om natten, min menstruation var eksplosiv (bind og tampon skulle skiftes 1 gang i timen), og jeg havde taget 8 kg på i løbet af et halvt års tid.

 Lægen kunne konstatere, at mit stofskifte var til den lave side, og det gør man ikke noget ved, fik jeg af vide.

 Det er nu 4 måneder siden jeg startede et NHT hormonterapi forløb hos Kirsten, og der er sket kæmpe forandringer.

 Vi har arbejdet på at stabilisere min mave og derfra bygge på stille og roligt med alverdens kosttilskud. Jeg spiste diverse i forvejen, men hvis de ikke bliver kombineret rigtigt, og tarmene ikke kan optage det, har det ingen virkning.

Jeg kan mærke, at jeg har meget mere energi og overskud, og jeg er kommet godt i gang med at træne uden at jeg er helt ødelagt bagefter.

 Mine led har det meget bedre, og jeg kan gå meget længere. Stille og roligt bliver maven bedre og bedre, og jeg har haft flere dage med "normal" afføring (det er flere år siden)

 Min menstruation er blevet som den var før, ikke så kraftig og ikke så lang, og det er utroligt befriende.

 Der er stadig lidt vej endnu, og jeg håber at få flere gode nætter, og ikke mindst smide nogle kilo. Lige for tiden står vægten stille, det er dejligt, når jeg ellers kun har oplevet konstant vægtøgning, så mon ikke det også vil lykkes mig at smide nogle kilo hen ad vejen.

Jeg kan varmt anbefale et NHT naturlig hormonterapi

forløb hos Kirsten.

 Mvh Lotte Ploug

 

 

Energi, stofskifte, hårtab, søvn, hedeture, lichen sclerosus LS, slimhinder, gigt

 

 

I dag har jeg haft opfølgende konsultation med Jeannette og det er helt utroligt hvad der er sket på bare 4 mdr. med NHT Naturlig hormonterapi.

bedre energi og regulering af stofskifte (spændende når Anti-stofferne bliver målt hos lægen næste gang)

vægttab på 5 kg

meget mindre hårtab

bedre koncentration og glæde

bedre søvn, ingen hedeture og mindre nat tisseri

meget bedre LS, fine slimhinder og ingen brug af salve med binyrebarkhormoner

ingen hælspore

ingen stive gigt hænder og fødder

Tillykke – du er en meget sej klient – Jeanette 53 år

Lavt stofskifte hashimotos og lichen sclerosus er begge svære kroniske sygdomme, som jeg har gode erfaringer med.

 


Mit stofskifte – energi og fryse/svedeture

Hej…
Jeg hedder Heide og er på vej mod mit 49. år
Men min historie starter meget før. For ca. 20 år siden fik jeg konstateret galoperende højt stofskifte og lægen ordinerede straks medicin – 8 piller dagligt!

Jeg sundede mig lidt over forskrækkelsen og stærk i min tro om at der måtte kunne gøres noget andet, fandt jeg frem til Kirsten. Hun viste sig hurtigt at være lige den fagperson jeg søgte, for som hun sagde til min første konsultation: ”Det ved jeg ikke om jeg kan hjælpe dig med, men lad os prøve”, så vi gik i gang og efter ca. ½ år var jeg rask og medicinfri. Jeg glemte alt om de dårlige dage - om Kirsten, og levede lykkeligt videre. Lige indtil for godt 1 år siden!

Der var ikke noget specifikt i mine omgivelser at klage over, og alligevel var det som om ”noget” sivede ud af mig. Symptomerne var diffuse og svære at få greb om, det kom ligesom snigende. Jeg manglede for det meste min vanlige energi, frøs eller svedte lidt, blev hurtigt træt i hjernen på en underlig måde og havde ikke lyst til så mange ting om dagen. Andre dage gik det fint, men jeg kunne ikke rigtig regne med hvad for en dag det blev, det var som om min krop ”havde sit eget liv”. Godt nok var mine menstruationer stoppet og mine grænseværdier for stofskiftet lå lidt til den lave side, men inden for normalen som lægen beroligende sagde.

Det mest nærliggende ville jo være at indstille sig på en af de der besværlige overgangsaldre, som jeg havde hørt så meget om, men der var også noget inde i mig som tvivlede på, at det var alders-naturligt, at have det som jeg havde det. Pludselig en dag kom jeg i tanke om Kirsten. Hvis hun stadig arbejdede med sit fag måtte hun være den eneste rigtige at bestille en tid hos, for jeg vidste at netop kvindekroppen var hendes speciale, og erfaringer havde hun mange af.

Som sagt så gjort.
Kirsten og jeg blev hurtigt enige om, at starte med en hormon spyt test og dermed NHT Naturlig hormonterapi. Samtidig begyndte vi så småt med behandlinger af zoneterapi, akupunktur og de ”klassiske” vitaminer som C-vitamin, magnesium, osv.
Hen over året er der blevet justeret og tilføjet forskelligt – bl.a. jod og noget homøopati til at styrke stofskiftet og mine trætte binyrer.

Efterhånden har jeg fået det bedre og bedre. Efter 9 måneder forsvandt de ubehagelige små fryse/svede ture som virkelig har generet mit velbefindende. Der er stadig et stykke vej endnu, men det bedste er at jeg har givet slip på at finde én bestemt løsning – for mig er det vigtigste at jeg får det bedre og jeg er overbevist om at den store forskel har noget med min hormonbalance at gøre. Et tydeligt bevis er også, at på en eller anden forunderlig måde er det lykkedes Kirsten at få sat gang i mine menstruationer igen. Jeg er egentlig blevet ”yngre” og min krop kan yde sit bedste for mig.

Som sidegevinst har jeg også fundet en ny læreproces:
At arbejde med min tålmodighed!!!

For ind imellem kommer irritationen: Hvorfor går det hele så langsomt?
Men svaret har jeg selv: Fordi min krop er i gang med at reparere sig selv, stille og roligt, og det tager den tid det tager. Imens støtter Kirsten mig i at være sød ved mig selv og påskønne min proces.

Ud over Kirstens mangeårige erfaringer, hendes tydelige faglige og saglige kundskaber, nyder jeg meget hendes personlige stil, med individet i fokus og på en aldrig dømmende måde.
For Ja, jeg har masser af plads til forbedringer på både motion, kaffeindtag og de søde sagers side, men som man siger: Rom blev ikke bygget på én dag.

Og selv om jeg har stor respekt for Kirstens evner og talenter så tror jeg dog ikke at hun kan arbejde mod den naturlige aldring – så for mig er det lidt af et mirakel at jeg, i skrivende stund, bl.a. har fået 3 regelmæssige menstruationer – så overgangsalder var det heller ikke… endnu ;-)

Hjertelig TAK Kirsten! Og på gensyn

Hurra fra mig & lykke til med dig & dit til læseren!
Et hormonsystem der skulle i balance - endte i en graviditet.


Jeg lagde P-pillerne væk i februar 2016, i håb om at blive gravid. Dog skulle det vise sig at tage længere tid end håbet. Først vidste det sig at menstruationerne var helt ved siden af sig selv, nogen gange kunne der gå op til 45-50 dage før den kom, det først år - men lægen sagde det var helt normalt, det skulle jo lige have tid. Jeg begyndte også at få flere menstruationssmerter, migræne og kvalme når den kom.

Jeg begyndte til Body sds, som fik kroppen til at slappe mere af og jeg fik det bedre i tiden op til min menstruation samtidig med at den blev mere regelmæssig. Men drømmen om graviditet kom stadigvæk ikke.

Samtidig med Body sds, begyndte jeg ved en Biopat, i København. Her fik jeg en masse vitaminer og begyndte at få det bedre - men det lykkes stadigvæk ikke at blive gravid. Det eneste positive var at jeg kunne mærke i min krop, at jeg fik det bedre.

I marts 2019 søgte jeg min læge igen, i håbet om at hun kunne hjælpe mig. Måske var der noget andet galt med mig. Men det eneste svar jeg fik var: det kan vi kun finde ud af hvis du starter i fertiltiesbehandling. Vi var begge enige om, at det ønskede vi ikke.

Jeg havde hørt at akupunktur kunne hjælpe mig, så jeg fik akupunktur i 3 mdr. indtil jeg en dag gik derfra med følelsen - det her er ikke vejen, det virker ikke rigtig. Jeg valgte at stoppe, og var igen begyndt at få det skidt i min menstruations periode.

I slutning af juni 2019 fandt jeg så Kirsten hos Barnezonen. Dog gik der lidt tid før jeg tog fat i hende, fordi jeg snart havde prøvet så meget, så hvad kunne hun, som de andre ikke kunne. Jeg kunne jo læse alle de positive anmeldelser - men var det nu også sandt?? Der gik helt frem til den 19 august før jeg tog chancen og ville prøve behandlinger her. Dette måtte være sidste chance med diverse naturmidler og naturbehandlinger ellers måtte vi søge hjælp.

Den 23 august havde jeg mit først besøg hos Barnezonen og gik derfra med en rigtig god mavefornemmelse. Jeg fik en masse informationer jeg kunne gøre noget ved med det samme samt et hormon spytsæt.

Den 4 oktober 2019 var jeg til konsultation og fik svar på min hormon spyt prøve. Der var en masse, der kunne rettes op på – dejligt. Kirsten forklarede hvordan jeg med kosttilskud og bioidentiske hormoner kunne ændre på min hormonbalance.

Ud over det sagde Kirsten også - gå hjem og kig på hvilke fremmede østrogener du har der hjemme og hvilke du kan ændre på. Er toiletpapiret svanemærkede, hvad med deodoranten, bind, håndsæbe osv. Drikker du meget af plastikflasker, så skal det ud - UPS - der kom en lang smøre. Jeg gik hjem og kiggede på det forskellige og så gik den helt store udskiftning i gang. Sæben var god nok, toiletpapiret yes, det var da 2 ting!! Jeg skiftede deo, tandpasta, bodyshower, opvaskerbørste og hvis jeg en sjældent gang fik en sodavand, var det i en glasflaske. Min drikkedunk blev skiftet ud med termoflasker, bagepapiret til svanemærket, osv. Min mand syntes det tog lidt overhånd, men kunne sagens forstå det når jeg fortalte hvorfor.

Jeg kom til en ny aftale hos Kirsten d. 7 januar og jeg glædede mig faktisk. Jeg syntes det gik godt, efter alt det nye. Jeg havde fået en bedre nattesøvn, min migræne op til menstruationen var væk, kvalmen var væk og generelt bedre velvære i min krop. Så Kirsten kan nået –jeg oplever meget hun har styr på det hun laver. Da jeg skulle have min menstruation i midten af december kom det ikke, Kirsten havde sagt den godt kunne være lidt uregelmæssig til at starte med, så jeg tænkte - nå ja, jeg venter bare. Vi kom til d. 3 januar, stadig ingen menstruation jeg var gået 12 dage over, jeg var træt og tænkte jeg prøver lige en graviditet test –havde jo en aftale d. 7 jan, så jeg blev jo nød til at vide hvad jeg skulle sige. Graviditets testen var POSITIV, jeg var gravid, det var så uvirkeligt, men den var god nok. Så nu starter jeg et nyt forløb hos Barnezonen med Zoneterapi/akupunktur.

Af hjertet tak, Kirsten - Jeg kan kun anbefale Barnezonen. Så ja, har du problemer så tøv ikke.

Stinne  Først efter behandlinger hos Barnezonen
 
gik vores drøm i opfyldelse- helt naturligt!

I 2011 besluttede min mand og jeg at jeg skulle stoppe på mine p-piller så drømmen om et barn kunne begynde. Jeg blev jeg gravid og vi var så glade, vi ventede endda tvillinger, men lykken skulle ikke være med os. Jeg aborterede. Blev gravid igen og frygten var med os fra starten. Med endnu en stor sorg mistede jeg igen, i uge 8.

Jeg kontaktede min læge omkring mine aborter, og det svar jeg fik var ikke rart! Først til udredelse/behandling i det offentlige, når man havde mistet 3 gange eller havde prøvet uden held i nogle år, så vi måtte holde modet oppe og forsøge igen igen. Det var en meget svær tid.

I 2014 blev jeg så gravid igen, og frygtede selvfølgelig allermest abort igen – som desværre også skete i uge 6. Endelig tog min læge den beslutning at sende os videre til rigshospitalet så vi kunne blive tjekket.

Heldigvis ventede vi kun 4 måneder på at komme til samtale og fik taget blodprøver osv., Jeg har PCOS Poly Cystisk Ovarie Syndrom - en hormonel forstyrrelse, hvor der er mange blærer/cyster på æggestokken og underliv, som nok har været med til at fremprovokere mine aborterne.

Efter 2 måneder kom vi i gang med fertilitetsbehandlingen. Vi var glade og lidt lettet, for nu kunne vores ønske endelig ske. Men så let skulle det ikke være! Endnu 3 år i fertilitetsbehandling med 4 IUI behandlinger og 2 IVF behandlinger på facilitetsklinikken og DESVÆRRE stadig ingen graviditet.

Jeg var ikke en ”svær” sag sagde lægerne og de var forundret over vores forløb. Men efter den sidste ægoplægning uden held besluttede jeg mig for at holde en lang pause, for med alle de kunstige hormoner og skuffelser var jeg helt ødelagt både fysisk men også psykisk og håbet var efterhånden blevet mindre og mindre. Pausen vidste sig senere, at være en god investering og en fantastisk rejse. Jeg kunne da snart hellere ikke holde til flere skuffelser og tanken om at det måske kun blev min mand og jeg fyldte mere og mere for os.

I pausen startede jeg på Kiss kost, som hjælper på PCOS. Jeg fik det også bedre – bedre menstruationer – men ingen graviditet endnu. Men så mødte jeg Barnezonen – i min søgen på nettet, og jeg startede der hos Kirsten februar 2018.

Hun vidste med det samme hvad der skulle gøres og hvad der nok vil hjælpe min krop godt på vej. Vi havde en god kemi og jeg havde både tillid og mange spørgsmål, som gjorde hele processen meget nemmere.

Min krop blev optimeret med vitaminer, mineraler, urter og progesteron, som er et bioidentisk hormon, der er magen til kroppens egne - Alt sammen individuelt tilpasset mig. Yderligere fik jeg dejlig zoneterapi kombineret med akupunktur samtidig med en specielt varme på underlivet.


Vi havde nogle gode samtaler under behandlingerne, som hjalp mig både rent praktisk – med gode opskrifter og indkøb af mad, men også meget på det psykiske.

Efter nogle behandlinger kunne jeg efterhånden mærke mere og mere at det hjalp, varmen strømmede bedre igennem min krop, jeg var ikke så træt hele tiden og havde mere overskud. Jeg forlod altid Kirsten med et stort smil, afslappet krop og et roligt sind.

April 2018 kunne jeg fortælle Kirsten en stor nyhed, at jeg var gravid, endelig og så skete det naturligt – helt uden facilitetslæger! Men desværre endnu engang blev vi skuffet, fosteret sat uden for livmoderen og jeg mistede igen. Men det gav håb – jeg kunne blive gravid. Jeg fortsatte hos Kirsten, for det havde jo gjort godt for mig og havde opnået noget som jeg bestemt ikke havde igennem fertilitetsklinikken.

I august 2018 var lykkens gang – gravid igen på den naturlige måde.

Jeg fik behandlinger ca. en gang om måneden under hele min graviditet. Det hjalp rigtig meget på min kvalme, min psyke og stadig fastholde håbet om at nu var det nu det skulle lykkes for os.
 
 
Den 19 maj 2019, på min termin, kom min lille datter til verden. Jeg er så overlykkelig for at jeg fandt Kirsten hos Barnezonen, at hun hjalp min krop på rette vej, men også hjalp med at jeg kunne finde ro. Hun er varm, kærlig og så rar at snakke med, man har lyst til at betro hende så mange ting fordi man føler sig så tryg og hun kommer kun med gode og hjælpsomme svar.
 
 
Uden behandlingerne, Kirsten selv, kosten og selvfølgelig min mand, havde jeg nok ikke siddet i dag med min skønhed i armene og uden diverse kunstige hormoner i kroppen som gjorde min skør og dårlig.
 
 
Jeg vil helt klart anbefale Kirsten til jer som kæmper, om i så er i behandling eller forsøger uden, så er hun helt sikker den der kan hjælpe jer på vej.
 
Et ekstra lille input Jeg har haft min datter hos hende også pga. bøvl med maven, efter behandlingen kom hun af med en god afføring og Kirsten viste mig nogle punkter jeg kunne trykke på herhjemme og det hjælper. Min datter var rolig og græd slet ikke under behandlingen. Så selv med spædbørn er hun en helgen så der vil jeg også helt klart anbefale hende.
Jeg vil bestemt aldrig stoppe med at komme til Kirsten, hun er min redning.

TAK Kirsten. Mor til sit mirakel efter 6,5 år - RikkeHormontest- den bedste investering i mig selv


- PMS, cyster, kraftige blødninger, stærke mens smerter og dårligt immunforsvar

Igennem rigtig mange år har jeg døjet med hormonelle ubalancer og prøvet p-piller, minipiller og spiral for at regulere dette med et hav af bivirkninger, der har gjort at jeg ikke kunne eller havde lyst til at fortsætte med dette.
Mine hormonelle ubalancer er kommet til udtryk ved PMS, stærke mensessmerter, kraftige blødninger og dannelse af cyster for blot at nævne nogen.
Jeg fik taget en hormontest hos Kirsten Nielsen, Barnezonen og fik en grundig og udførlig gennemgang af testen, samt vejledning i det videreforløb med østrogenudrensning, kosttilskud og hormoncreme. Jeg fik indsigt i hvordan hormonerne arbejder sammen og vigtigheden af dette.
Det krævede en vis tålmodighed og egenomsorg at vænne sig til al det nye gode, jeg skulle i gang med, men det viste sig at være den bedste investering i mig selv. Overordnet har jeg fået mere overskud og energi og føler mig mindre stresset. Jeg har tydeligt mærket at mit immunforsvar også er blevet stærkere og der er bedre modstandskraft overfor sygdom og virus end tidligere.
Jeg bløder mindre og mine blødninger er blevet kortere og knap så kraftige.
Jeg er stadigvæk i processen og jeg har også haft perioder, hvor jeg blev træt af det, men mine konsultationer med Kirsten har altid ændret dette og jeg har igen kunne se og forstå tingenes sammenhæng i et større perspektiv og al ros til Kirsten for hendes tålmodige jordnære facon, hvor man ikke kun føler sig tryg, men også i de allerbedste kompetente hænder.
Kirsten er et sandt orakel af viden og jeg er SÅ glad for, at jeg fik mod til at gøre dette og vil varmt anbefale alle andre der kunne have gavn af komplimentær hormonterapi, at få taget en hormontest hos Kirsten.
Det er aldrig for sent at komme i gang og ændre de ting, man kan føle sig nødsaget til at skulle acceptere og leve med.

Tak for dig, Kirsten.

Mia Nowak Kamp, 38 år.


Mine hormoner var et stort rod
 
Jeg kom til Kirsten fordi jeg døjede med PMS, træthed, uregelmæssig menstruation og voldsomme blødninger og så havde jeg lige fået konstateret en kronisk autoimmun sygdom, Lichen Sclerosus. En sygdom som gav mig smerter i underlivet, svamp, rifter og kløe i huden - og hvor sex var en umulighed.

I stedet for at følge lægens kur med binyrebarkhormon, hormonspiral og en HPV Vaccine, valgte jeg at få en holistisk behandling hos Kirsten. Min yngste datter var på det tidspunkt omkring 9-10 mdr., og jeg havde slet ikke bemærket hvor presset og stresset jeg var, hvor svagt mit immunforsvar var og at jeg helt havde mistet kontakten til min krop. Min krop var helt ude af balance og mine hormoner var et stort rod!

Kirstens behandling og vejledning tog udgangspunkt i min hormonelle ubalance, og ved hjælp af udrensning, kost, kosttilskud og NHT Naturlig hormonterapi kom jeg på sporet igen. Igennem hormontesten var det muligt at få en mere præcis måling af mine hormoner, så jeg kunne få den helt rigtige behandling.

I dag har jeg ingen gener af den sygdom, som jeg fik at vide at jeg bare skulle leve med på bedst mulige måde - og forsøge at holde nede ved hjælp af livslangt brug af binyrebarkhormon.

Jeg har fået overskud og energi og min menstruation er blevet regelmæssig og kort. Jeg fået den forståelse og indsigt i hvordan hormoner påvirker kroppen - og lært at give mig selv den omsorg og tid det kræver, for at passe på mig selv og lytte til min krops signaler.

TildeSOS til hedeture og træthed
-når overgangsalderen banker på

Jeg har et spændende og travlt liv både på arbejde og privat, hvor jeg bruger mange ressourcer. Derfor har jeg gennem mange år, fast fået behandlinger med zoneterapi og akupunktur - ca. 4 x årligt, for at blive tjekket op og holde mig selv fast på en god sund levevis.

For et par år siden kæmpede jeg i en længere periode med gener i forbindelse med overgangsalderen – hedeture, træthed mv. Jeg var træt, havde hedeture og manglede i stigende grad overskud. Yderligere oplevede jeg en række stress symptomer – ikke lige så rart i et travlt lederjob.

Jeg tog en snak med Kirsten, og vi aftalte, at jeg skulle forsøge med naturlig hormonterapi – sammen med de vitaminer, mineraler og urter jeg fik i forvejen.

Det er dejligt at snakke med Kirsten, som selv har været der, og mærket hvordan et fald omkring menopausen, også volte hende problemer. Hun fortalte, hvordan det er at bruge de bioidentiske hormoner – som er 100 % magen til kroppens egne. Man tilføjer og smører sig med de hormoner der mangler og evt. nedsætter hvad der er for meget. Jeg læste også bogen ”Naturlig Hormonterapi” af Anette Paulin, som gav mig en grundigere forståelse for hormoner, og hvordan man kan bruge dem til mere sundhed, styrke og endda i sygdomsbehandlinger. Det er mere nyt i Danmark at bruge naturlig hormonterapi, men i mange lande omkring os, har det været brugt i en del år.

For mig var supplementet med hormonet progesteron fantastisk. Det gav mig hurtig en stor effekt, som jeg stadig holder fast i dag. Jeg har fået min gamle råstyrke tilbage.

I dag halvandet år efter jeg startede, konstaterer jeg, at jeg har det bedre end i mange år. Jeg sover fantastisk og har langt større overskud både i hverdagen og til min dejlige familie. Samtidig er hedeture, uro i kroppen og trætheden væk.

Lotte – 48 år
  Akupunktør, FDZ zoneterapeut hormon-og NHT-vejleder Kirsten Nielsen | Egernvænget 29, Svogerslev, 4000 Roskilde  | Tlf.: 2984 0009