Naturlig hormonterapi

 
Først efter behandlinger hos Barnezonen
 
gik vores drøm i opfyldelse- helt naturligt!

I 2011 besluttede min mand og jeg at jeg skulle stoppe på mine p-piller så drømmen om et barn kunne begynde. Jeg blev jeg gravid og vi var så glade, vi ventede endda tvillinger, men lykken skulle ikke være med os. Jeg aborterede. Blev gravid igen og frygten var med os fra starten. Med endnu en stor sorg mistede jeg igen, i uge 8.

Jeg kontaktede min læge omkring mine aborter, og det svar jeg fik var ikke rart! Først til udredelse/behandling i det offentlige, når man havde mistet 3 gange eller havde prøvet uden held i nogle år, så vi måtte holde modet oppe og forsøge igen igen. Det var en meget svær tid.

I 2014 blev jeg så gravid igen, og frygtede selvfølgelig allermest abort igen – som desværre også skete i uge 6. Endelig tog min læge den beslutning at sende os videre til rigshospitalet så vi kunne blive tjekket.

Heldigvis ventede vi kun 4 måneder på at komme til samtale og fik taget blodprøver osv., Jeg har PCOS Poly Cystisk Ovarie Syndrom - en hormonel forstyrrelse, hvor der er mange blærer/cyster på æggestokken og underliv, som nok har været med til at fremprovokere mine aborterne.

Efter 2 måneder kom vi i gang med fertilitetsbehandlingen. Vi var glade og lidt lettet, for nu kunne vores ønske endelig ske. Men så let skulle det ikke være! Endnu 3 år i fertilitetsbehandling med 4 IUI behandlinger og 2 IVF behandlinger på facilitetsklinikken og DESVÆRRE stadig ingen graviditet.

Jeg var ikke en ”svær” sag sagde lægerne og de var forundret over vores forløb. Men efter den sidste ægoplægning uden held besluttede jeg mig for at holde en lang pause, for med alle de kunstige hormoner og skuffelser var jeg helt ødelagt både fysisk men også psykisk og håbet var efterhånden blevet mindre og mindre. Pausen vidste sig senere, at være en god investering og en fantastisk rejse. Jeg kunne da snart hellere ikke holde til flere skuffelser og tanken om at det måske kun blev min mand og jeg fyldte mere og mere for os.

I pausen startede jeg på Kiss kost, som hjælper på PCOS. Jeg fik det også bedre – bedre menstruationer – men ingen graviditet endnu. Men så mødte jeg Barnezonen – i min søgen på nettet, og jeg startede der hos Kirsten februar 2018.

Hun vidste med det samme hvad der skulle gøres og hvad der nok vil hjælpe min krop godt på vej. Vi havde en god kemi og jeg havde både tillid og mange spørgsmål, som gjorde hele processen meget nemmere.

Min krop blev optimeret med vitaminer, mineraler, urter og progesteron, som er et bioidentisk hormon, der er magen til kroppens egne - Alt sammen individuelt tilpasset mig. Yderligere fik jeg dejlig zoneterapi kombineret med akupunktur samtidig med en specielt varme på underlivet.


Vi havde nogle gode samtaler under behandlingerne, som hjalp mig både rent praktisk – med gode opskrifter og indkøb af mad, men også meget på det psykiske.

Efter nogle behandlinger kunne jeg efterhånden mærke mere og mere at det hjalp, varmen strømmede bedre igennem min krop, jeg var ikke så træt hele tiden og havde mere overskud. Jeg forlod altid Kirsten med et stort smil, afslappet krop og et roligt sind.

April 2018 kunne jeg fortælle Kirsten en stor nyhed, at jeg var gravid, endelig og så skete det naturligt – helt uden facilitetslæger! Men desværre endnu engang blev vi skuffet, fosteret sat uden for livmoderen og jeg mistede igen. Men det gav håb – jeg kunne blive gravid. Jeg fortsatte hos Kirsten, for det havde jo gjort godt for mig og havde opnået noget som jeg bestemt ikke havde igennem fertilitetsklinikken.

I august 2018 var lykkens gang – gravid igen på den naturlige måde.

Jeg fik behandlinger ca. en gang om måneden under hele min graviditet. Det hjalp rigtig meget på min kvalme, min psyke og stadig fastholde håbet om at nu var det nu det skulle lykkes for os.
 
 
Den 19 maj 2019, på min termin, kom min lille datter til verden. Jeg er så overlykkelig for at jeg fandt Kirsten hos Barnezonen, at hun hjalp min krop på rette vej, men også hjalp med at jeg kunne finde ro. Hun er varm, kærlig og så rar at snakke med, man har lyst til at betro hende så mange ting fordi man føler sig så tryg og hun kommer kun med gode og hjælpsomme svar.
 
 
Uden behandlingerne, Kirsten selv, kosten og selvfølgelig min mand, havde jeg nok ikke siddet i dag med min skønhed i armene og uden diverse kunstige hormoner i kroppen som gjorde min skør og dårlig.
 
 
Jeg vil helt klart anbefale Kirsten til jer som kæmper, om i så er i behandling eller forsøger uden, så er hun helt sikker den der kan hjælpe jer på vej.
 
Et ekstra lille input Jeg har haft min datter hos hende også pga. bøvl med maven, efter behandlingen kom hun af med en god afføring og Kirsten viste mig nogle punkter jeg kunne trykke på herhjemme og det hjælper. Min datter var rolig og græd slet ikke under behandlingen. Så selv med spædbørn er hun en helgen så der vil jeg også helt klart anbefale hende.
Jeg vil bestemt aldrig stoppe med at komme til Kirsten, hun er min redning.

TAK Kirsten. Mor til sit mirakel efter 6,5 år - RikkeHormontest- den bedste investering i mig selv


- PMS, cyster, kraftige blødninger, stærke mens smerter og dårligt immunforsvar

Igennem rigtig mange år har jeg døjet med hormonelle ubalancer og prøvet p-piller, minipiller og spiral for at regulere dette med et hav af bivirkninger, der har gjort at jeg ikke kunne eller havde lyst til at fortsætte med dette.
Mine hormonelle ubalancer er kommet til udtryk ved PMS, stærke mensessmerter, kraftige blødninger og dannelse af cyster for blot at nævne nogen.
Jeg fik taget en hormontest hos Kirsten Nielsen, Barnezonen og fik en grundig og udførlig gennemgang af testen, samt vejledning i det videreforløb med østrogenudrensning, kosttilskud og hormoncreme. Jeg fik indsigt i hvordan hormonerne arbejder sammen og vigtigheden af dette.
Det krævede en vis tålmodighed og egenomsorg at vænne sig til al det nye gode, jeg skulle i gang med, men det viste sig at være den bedste investering i mig selv. Overordnet har jeg fået mere overskud og energi og føler mig mindre stresset. Jeg har tydeligt mærket at mit immunforsvar også er blevet stærkere og der er bedre modstandskraft overfor sygdom og virus end tidligere.
Jeg bløder mindre og mine blødninger er blevet kortere og knap så kraftige.
Jeg er stadigvæk i processen og jeg har også haft perioder, hvor jeg blev træt af det, men mine konsultationer med Kirsten har altid ændret dette og jeg har igen kunne se og forstå tingenes sammenhæng i et større perspektiv og al ros til Kirsten for hendes tålmodige jordnære facon, hvor man ikke kun føler sig tryg, men også i de allerbedste kompetente hænder.
Kirsten er et sandt orakel af viden og jeg er SÅ glad for, at jeg fik mod til at gøre dette og vil varmt anbefale alle andre der kunne have gavn af komplimentær hormonterapi, at få taget en hormontest hos Kirsten.
Det er aldrig for sent at komme i gang og ændre de ting, man kan føle sig nødsaget til at skulle acceptere og leve med.

Tak for dig, Kirsten.

Mia Nowak Kamp, 38 år.


Mine hormoner var et stort rod
 
Jeg kom til Kirsten fordi jeg døjede med PMS, træthed, uregelmæssig menstruation og voldsomme blødninger og så havde jeg lige fået konstateret en kronisk autoimmun sygdom, Lichen Sclerosus. En sygdom som gav mig smerter i underlivet, svamp, rifter og kløe i huden - og hvor sex var en umulighed.

I stedet for at følge lægens kur med binyrebarkhormon, hormonspiral og en HPV Vaccine, valgte jeg at få en holistisk behandling hos Kirsten. Min yngste datter var på det tidspunkt omkring 9-10 mdr., og jeg havde slet ikke bemærket hvor presset og stresset jeg var, hvor svagt mit immunforsvar var og at jeg helt havde mistet kontakten til min krop. Min krop var helt ude af balance og mine hormoner var et stort rod!

Kirstens behandling og vejledning tog udgangspunkt i min hormonelle ubalance, og ved hjælp af udrensning, kost, kosttilskud og NHT Naturlig hormonterapi kom jeg på sporet igen. Igennem hormontesten var det muligt at få en mere præcis måling af mine hormoner, så jeg kunne få den helt rigtige behandling.

I dag har jeg ingen gener af den sygdom, som jeg fik at vide at jeg bare skulle leve med på bedst mulige måde - og forsøge at holde nede ved hjælp af livslangt brug af binyrebarkhormon.

Jeg har fået overskud og energi og min menstruation er blevet regelmæssig og kort. Jeg fået den forståelse og indsigt i hvordan hormoner påvirker kroppen - og lært at give mig selv den omsorg og tid det kræver, for at passe på mig selv og lytte til min krops signaler.

TildeSOS til hedeture og træthed
-når overgangsalderen banker på

Jeg har et spændende og travlt liv både på arbejde og privat, hvor jeg bruger mange ressourcer. Derfor har jeg gennem mange år, fast fået behandlinger med zoneterapi og akupunktur - ca. 4 x årligt, for at blive tjekket op og holde mig selv fast på en god sund levevis.

For et par år siden kæmpede jeg i en længere periode med gener i forbindelse med overgangsalderen – hedeture, træthed mv. Jeg var træt, havde hedeture og manglede i stigende grad overskud. Yderligere oplevede jeg en række stress symptomer – ikke lige så rart i et travlt lederjob.

Jeg tog en snak med Kirsten, og vi aftalte, at jeg skulle forsøge med naturlig hormonterapi – sammen med de vitaminer, mineraler og urter jeg fik i forvejen.

Det er dejligt at snakke med Kirsten, som selv har været der, og mærket hvordan et fald omkring menopausen, også volte hende problemer. Hun fortalte, hvordan det er at bruge de bioidentiske hormoner – som er 100 % magen til kroppens egne. Man tilføjer og smører sig med de hormoner der mangler og evt. nedsætter hvad der er for meget. Jeg læste også bogen ”Naturlig Hormonterapi” af Anette Paulin, som gav mig en grundigere forståelse for hormoner, og hvordan man kan bruge dem til mere sundhed, styrke og endda i sygdomsbehandlinger. Det er mere nyt i Danmark at bruge naturlig hormonterapi, men i mange lande omkring os, har det været brugt i en del år.

For mig var supplementet med hormonet progesteron fantastisk. Det gav mig hurtig en stor effekt, som jeg stadig holder fast i dag. Jeg har fået min gamle råstyrke tilbage.

I dag halvandet år efter jeg startede, konstaterer jeg, at jeg har det bedre end i mange år. Jeg sover fantastisk og har langt større overskud både i hverdagen og til min dejlige familie. Samtidig er hedeture, uro i kroppen og trætheden væk.

Lotte – 48 år
  Akupunktør, FDZ zoneterapeut hormon-og NHT-vejleder Kirsten Nielsen | Egernvænget 29, Svogerslev, 4000 Roskilde  | Tlf.: 2984 0009