Søvnproblem

Freya, 2 ½ mdr.
– maveuro, søvnproblemer og øjenbetændelse

Freya blev født d. 13/9-02 på Roskilde Sygehus – to dage over termin, så alt var ganske normalt. Og hun blev født uden større dramatik – uden brug af medikamenter m.v. Jeg har ammet Freya 100% til hun var ca. 10 mdr. og hun startede så småt med ris/majsgrød fra 4 ½ mdr.

Men de første to måneder led Freya frygteligt under, at hun havde besvær med for megen luft i maven og besvær med at komme af med afføringen. Hendes afføring var ofte med meget sejt slim. Hun havde mange smerter, og sov generelt utroligt dårligt døgnet igennem.

Efter at have læst Kirstens annonce i lokalavisen, tog jeg kontakt til hende. I løbet af en kort periode i behandling hos Kirsten, fik Freya det synligt bedre. Hun sov bedre og havde nu næsten ingen smerter ved afføringen mere. Sideløbende med zoneterapibehandlingen fik Freya nogle børneurter som styrker mavens funktioner.

Efter et par måneder var Freya kommet sig så meget, at hun nu kun fik behandling en gang hver 4. uge.

I den mellemliggende periode støder en meget svær øjenbetændelse til på Freyas venstre øje. Jeg kontakter lægen, som blot giver hende nogen øjendråber. Efter en uges tid er der ingen bedring, og lægen udskriver nogle andre og stærkere øjendråber. Dette virker heller ikke og betændelsen står på en måneds tid. Da der jo ikke sker nogen former for fremskridt i behandlingen, kontakter jeg Kirsten.

Hun giver Freya en enkelt zoneterapibehandling, og næste dag var betændelsen forsvundet som dug fra solen.

Jeg fortalte min læge om Kirstens mirakelbehandling, men lægen lød meget mistroisk i den anden ende. Øjenbetændelsen er siden ikke dukket op igen, og Freya stortrives nu med sin mave og har absolut ingen problemer mere.

Jeg kan varmt anbefale at gå i behandling hos Kirsten, også selv om man synes, det er små bagateller, som læger ikke ser sig i stand til at løse eller regner for noget problem. Jeg er overbevidst om, at vi har sparet mange urolige og ubehagelige stunder for Freya.

Med venlig hilsen

Gitte Pedersen (mor til Freya)

Jyllinge

 

 

Nikolaj 4 mdr. – søvnproblemer og tryghedssøgende

Nikolaj kom til verden den 27. juni, 2005 på Roskilde Amts sygehus. Han meldte sin ankomst midt om natten og efter kun tre kvarterer på fødestuen. Det var noget af en lynfødsel.

Jeg var tæt på at føde stående, fordi det gik så stærkt, men blev dog af min mand beordret op på fødelejet, da han ikke ville risikere at vores søn skulle komme noget til. Jeg nåede heller ikke andet end lige at komme op på briksen førend jeg fødte vores anden søn.

Han var perfekt og fik flot score, selvom han næsten blev ”skudt ud”. Dog virkede han noget forskrækket og chokeret over den hurtige fødsel.

Nikolaj blev både ammet og fik flaske, som han startede på ca. 14 dg. gammel, pga. han stort set ikke tog på af min mælk.

Allerede fra fødslen var Nikolaj meget urolig og havde svært ved at falde i søvn. Han sov kun i kort tid ad gangen, sammenlagt blev det til ca. 2 timer på en hel dag. Gudskelov sov han rimelig godt om natten.

Men han vågnede ikke op som vores første barn, stille og roligt. Det var altid skrigende og let forskrækket ca. ½ time efter han var blevet puttet og virkede slet ikke udhvilet.

Og når han endelig sov så skulle vi gå på listeføder, for ellers ville han vågne meget nemt. Og det var vanskeligt når man i forvejen har en dreng på 3 ½ år.

Vi kunne mærke at Nikolaj ikke var i balance. Han havde brug for rigtig meget nærhed og ro hele tiden. Han skulle helst være i arm og gerne hos mor. Ligeledes ”pev” han meget og blev nemt forskrækket og ked af det.

Vi mente simpelthen ikke at dette kunne være rigtigt, og at det skulle blive ved at fortsætte på denne måde. Derfor søgte vi råd og vejledning hos egen læge samt sundhedsplejerske. Vi forklarede at han ligesom havde en indre uro og kun sov få timer om dagen.

Men vi fik svaret, at vi måtte acceptere situationen og at vi nok bare havde et barn der ikke har behov for så meget søvn.

Det kunne ikke være rigtigt, at det skulle fortsætte på denne måde. Det var først og fremmest synd for Nikolaj, men vi andre var også ved at køre godt trætte og surt i det.

Så en dag besluttede jeg at kontakte Kirsten, som gav mig en hurtigt tid til behandling. Jeg var meget spændt på, om zoneterapien kunne hjælpe Nikolaj.

Han var fortsat urolig 2 dage efter vi havde været hos Kirsten første gang, og jeg var lidt skeptisk. Men så på 3 dagen vendte det pludseligt, og for første gang i 4 mdr. sov han 3 timer i træk, jeg var helt målløs. Han var blevet mere rolig og tryg, og kunne nu give sig hen i søvnen. Det var skønt.

Efter 2. behandling hos Kirsten blev Nikolaj pludselig urolig og var igen meget tryghedssøgende. Der gik 4 dage med meget uro og de gamle søvnproblemer kom igen. Kirsten forklarede, at det var ’almindeligt’ at der kunne komme et tilbagefald, en slags reaktion på zoneterapibehandlingen og et naturlig led i behandlingsforløbet. Reaktionen skulle altså ikke opfattes som noget dårligt, men tværtimod som et bevis på, at behandlingen gav et resultat, og at bedring var på vej. Efter 4 dage vendte det igen, han blev igen en rolig, tilpas og tryg dreng.

I dag er Nikolaj 4 ½ mdr., og har det lige præcis som en lille baby skal have det. Han er en dejlig glad og harmonisk lille dreng. Og det har samtidig skabt ro og overskud i vores familie igen, og det er vi glade og taknemmelige for.

Det er virkelig imponerende hvilken forskel 2 stk. zoneterapibehandlinger kan gøre!

Hilsen Rikke Grønning, Viby Sjælland

  Akupunktør, FDZ zoneterapeut hormon-og NHT-vejleder Kirsten Nielsen | Egernvænget 29, Svogerslev, 4000 Roskilde  | Tlf.: 2984 0009