Astmatisk bronkitis

Simon, 11 mdr. – astmatisk bronkitis

Simon har været igennem en vinter med meget forkølelse, hoste og feber. Han bliver stadig ammet sammen med anden kost.

Først på foråret er vi til læge endnu engang – det er astmatisk bronkitis. Simon får noget medicin, det hedder vist nok salbuvent. Han får det en smule bedre, men værre er – medicinen gør ham hyperaktiv. Han har det ikke rart i hans lille krop og kan slet ikke slappe af. Det er meget svært at være mor og ikke få lov til at hjælpe med noget som helst.

Nogle dage efter kører jeg Simon til behandling hos Kirsten, som er zoneterapeut. Simon får behandling og nogle børneurter. Ligeledes får vi det råd at stoppe med komælken, som Simon er begyndt at få.

Allerede efter nogle timer har Simon det bedre og efter et par dage er feberen væk. Simon er også blevet i meget bedre humør. Han sover bedre om natten og er fri for hoste.

Han er nu helt klar til at komme i dagpleje og nyder selskabet med de andre børn.

 

Henriette Nielsen
Tlf. 5767 3101

Præmatur 2-årig pige med astmatisk bronkitis 

Min datter blev født i uge 28+4 og har lidt af alvorlig astmatisk bronkitis, siden hun har været 1 år gammel. Den ene forkølelse har efterfulgt den anden, og hver eneste gang har det medført astmatisk bronkitis eller lungebetændelse. Lægernes svar har været antibiotika og forebyggende samt akut behandling med astmamedicin (Spirocort og Aeromir).

I sommeren 2010 blev min datter mere og mere plaget af sin astmatiske bronkitis, hvilket også medførte manglende appetit og søvnproblemer. Lægerne skruede nu op for medicindosisen i en grad, som jeg fandt dybt bekymrende.

På dette grundlag henvendte jeg mig lidt skeptisk til Kirsten, www.barnezonen.dk , som tog udfordringen op. Det har jeg aldrig fortrudt. Allerede efter første behandling fik min datter appetitten tilbage, og den evigt, lurende forkølelse gik i sig selv for første gang i et halvt år. Da den næste bankede på døren, gentog mønstret sig, og jeg må dagligt knibe mig selv i armen, når jeg konstaterer, at min datter ikke har haft astmatisk bronkitis, siden jeg opsøgte Kirsten.

Jeg tror ikke på mirakler – og måske banker astmatisk bronkitis på døren igen i løbet af vinteren, men Kirstens behandling gør umiddelbart en stor forskel både for min lille, meget mere glade datter og hendes temmelig udslidte mor. Jeg spørger i hvert fald mig selv, hvorfor jeg ikke langt tidligere prøvede alternativ behandling som zoneterapi og børneurter i forbindelse med en diagnose, som lægerne blot symptombehandler og ikke helbreder.

Siff Hansen, 11.09.2010

  Akupunktør, FDZ zoneterapeut hormon-og NHT-vejleder Kirsten Nielsen | Egernvænget 29, Svogerslev, 4000 Roskilde  | Tlf.: 2984 0009