Zoneterapi og akupunktur

Vi mennesker er en sammensat organisme og hvis noget ikke fungerer som det skal, bliver der ubalance. Resultatet er sygdom, smerter og træthed. Zoneterapi og akupunktur hjælper til genoprettelse af kroppens balance.

Inden for meridianterapien, som zoneterapi og akupunktur er en del af, opdeles kroppen i en række meridianbaner. Herpå ligger specifikke akupunkturpunkter. Jeg benytter disse meridianbaner, hvis kredsløb gennemstrømmer og giver kroppen energi fra hoved til fod.

Herudover findes der under og på vores fødder et fuldstændigt kort over hele vores krop – udtrykt ved reflexzoner. Ved at massere især de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer påvirker jeg organerne til en bedre funktion og dermed genoprettes kroppens balance.

Traditionel akupunktur er en behandlingsteknik, hvor man ved at placere tynde nåle i forskellige kombinationer af kroppens akupunkturpunkter, genskaber energimæssig balance samt styrke i krop, psyke og immunforsvar.

Der bruges udelukkende sterile engangsnåle.

På grund af evnen til at stimulere kroppens egne ressourcer, er zoneterapi og akupunktur yderst effektiv over for stort set alle sygdomme. Behandlingen nedsætter spændinger og stimulerer blodomløbet samtidig med, at der sker en stimulering af energistrømmene i kroppen, hvorved der bringes ny livskraft til hele organismen.

 

Øget energi og velvære

Udover den rent fysiske virkning af zoneterapi og akupunktur påvirkes psyken samtidig i positiv retning. I behandlingen påvirkes også mange af kroppens endorfin-udløsende punkter og dette kroppens eget morfin er ikke alene en effektiv smertestiller, det er også med til at øge velværet og energien.

Jeg kombinerer akupunktur og zoneterapi i mine behandlinger -

Således at de passer netop til dine ønsker og behov.

F.eks. målrettet til

* Hovedpine, migræne, søvnbesvær

* Menstruationsproblemer, PCO, svamp, uregelmæssige blødninger, styrtblødninger

* kronisk træthed

* Barnløshed, blærebetændelse/Inkontinens

* Hudproblemer, eksem

* Graviditetsrelaterede gener, kvalme, opkast

* Overgangsalder, hormonale lidelser

* Skulder, nakke og rygsmerter

* Gigt, iskias og ledsmerter

* øjensygdomme

* Specielle i zoneterapi til børn, præmatur

* Fordøjelsesproblemer, forstoppelse, colitis ulcerosa

* bihulebetændelse

galdesten, hjælp til leverrensning

 

 

Hvor mange behandlinger skal der til?

Det er meget individuelt, hvor mange behandlinger der skal til. Nogle lidelser kan klares med få behandlinger, og andre kræver flere. Men generelt afhænger det af klientens modtagelighed, hvor lang tid ubalancetilstanden har eksisteret, dens styrke og karakter. Desuden afhænger det i et vist omfang af, om klienten selv hjælper til.

Livsvilkår, omgivelser og kost er væsentlige faktorer, der alle spiller en stor rolle i forbindelse med helbredet.

I forbindelse med behandlingerne giver jeg personlige kostråd. Ved at følge disse råd kan du selv gøre en indsats for at forkorte behandlingsforløbet og bevare en god sundhedstilstand.

Reaktioner

Mange vil opleve en tilstand af veltilpas afslappethed. Der kan også opstå kortvarigt utilpashed efter de første behandlinger. Såsom hovedpine og træthedsfølelse. Dette sker i forbindelse med den udrensning der finder sted, derfor anbefales det at drikke rigeligt vand efter behandlingerne.

 

Nogle typiske reaktioner kan være:

* Afslappethed, træthed og dyb søvn

* Øget vandladning

* Grumset mørk urin

* Øget tarmfunktion

* Ændring af afføringsmønster

* Udskillelse af sekret gennem næse og svælg

* Gamle skavanker, som ikke tidligere er blevet kureret, kan blusse op

* Humørsvingninger

 

Disse reaktioner skal ikke opfattes som en forværring, men er tværtimod et tegn på, at behandlingerne giver resultat, og at bedring er på vej.

Jeg samarbejder gerne med praktiserende læger og andre behandlere.

 

Tavshedspligt

Jeg har naturligvis tavshedspligt, og der sker ingen registrering af cpr-nummer.

 

 

  Akupunktør, FDZ zoneterapeut hormon-og NHT-vejleder Kirsten Nielsen | Egernvænget 29, Svogerslev, 4000 Roskilde  | Tlf.: 2984 0009