Overgangsalder

For højt blodtryk og for højt kolesterol, hedeture

Jeg har efterhånden kendt Kirsten i mange år, og er mere eller mindre kommet hos hende jævnligt, både for velværens skyld, men også fordi min krop i perioder ikke har været på toppen, noget man bør lytte til. Her i den sidste omgang kontaktede jeg Kirsten, for at få hjælp med mine hedeture, som jeg både havde nat og dag. Jeg kunne have valgt at få hormonpiller, men hvorfor fylde sig med det skidt når det kan afhjælpes på anden måde, f.eks. med zoneterapi, akupunktur og urter samt gode kostråd.

Allerede efter få behandlinger kunne jeg mærke en forskel, og nu er det så lidt at jeg dårligt lægger mærke til det.

I dette forløb , fik jeg ved en tilfældighed konstateret både for højt blodtryk og for højt kolesterol hos lægen.

Igennem mine behandlinger hos Kirsten www.barnezonen.dk har jeg yderligere fået både mit blodtryk og mit kolesterol tal ned .

Jeg vil med min lille historie, fortælle at der findes andre veje end bare fylde sig med medicin. Jeg kan på det varmeste anbefale Kirsten som behandler, hun er meget dejligt menneske som har min 100% fortrolighed.

Solveig Mader

 

Hedeture, allergi, oppustet mave og manglende mavesyre

Jeg havde gennem længere tid døjet med stigende hedeture; vågnede mange gange om natten og sad på arbejdet med pludseligt blussende ansigt.

Det var på tide at få gjort noget ved det, men jeg havde ikke lyst til at tage hormoner. En veninde fortalte mig, at hun havde haft gode resultater med zoneterapi, så jeg søgte derfor i mit lokalområde og fandt frem til Kirsten.

Kirsten startede med at behandle mig for hedeturene, med zoneterapi, akupunktur og urtedråber, og meget hurtigt oplevede jeg en mærkbar effekt.

Da jeg gennem mange år også har haft allergi med svingende intensitet, tog jeg også dette op med Kirsten. Hun fandt bl.a. frem til, at min fordøjelse ikke var optimal og behandlede for dette samtidig med, at hun inddrog kosten som et element i behandlingen.

Tidligere havde jeg ofte en meget oppustet mave og min fornemmelse var, at der var mad, jeg ikke rigtig kunne fordøje. Ved hjælp af behandlinger, urtemedicin, mavesyre kapsler og en kostvejledning har jeg nu fået mere styr på fordøjelsen og føler mig langt mere veltilpas.

I kraft af Kirstens kostuddannelse har hun kunne rådgive mig i, hvilke fødevarer, som styrker mig og hvilke, der forværrer mine symptomer. Kirsten har også været god til at komme med forslag til alternativer til f.eks. ’de søde sager’, så det har gjort kostomlægningen nemmere.

Det sker selvfølgelig, at jeg får spist eller drukket noget, der ikke er så godt. Resultatet mærkes med det samme i form af hovedpine, oppustethed og træthed.  Men nu har jeg en viden og nogle værktøjer, som jeg kan bruge fremadrettet.

Kirstens behandlinger har altid foregået i et omsorgsfuldt miljø, hvor der også har været plads til at snakke om andre ting i livet, som har optaget mig undervejs, og jeg har fået mange gode og brugbare tilbagemeldinger med mig.

Gitte Madsen, Roskilde

 

Kirsten 54 år
- ”dryppende” hedeture i overgang salderen

I forbindelse med min indtræden i den spændende “overgangsalder”, fik jeg store problemer med hedeture både om natten og ikke mindst om dagen. At svede voldsomt om natten, er meget irriterende, det forstyrre ens nattesøvn og kræver hyppigere skift af sengetøj, men det kunne jeg have levet med. Men at sidde i et møde med kunder og pludseligt blive helt rød i hovedet og begynde at “dryppe”, var mere end jeg kunne klare.

Jeg forsøgte mig med nogle naturpræparater fra Matas, men de havde ikke den ønskede virkning. Så heldigvis havde en af mine medarbejder hørt om en dygtig pige i Roskilde, der kunne hjælpe med sådanne problemer, og jeg fik hurtigt aftalt en tid med Kirsten.

Ved hjælp af zoneterapi og kinesiske urter sammensatte Kirsten den helt perfekte “kur” til mig, så jeg i dag kun får “tilbagefald” nogle enkelte nætter. Samtidig fik vi os en rigtig god snak om kost- og drikkevaner.

Da jeg selvfølgelig ville afprøve Kirstens vurdering af effekten af at drikke vin, og da jeg ikke ville høre dumme bemærkninger til mit “forsøg” med ingen alkohol i en måned, sagde jeg blot til venner og bekendte: “Jeg har tegnet et frivilligt medlemskab af AA (Anonyme Alkoholiker) i denne måned.”

Jeg kan love for at effekten ikke udeblev, i løbet af få dage fik jeg ingen hedeture overhoved og i dag ved jeg hvilken “pris”, jeg skal betale for en aften med rigelig og god vin til maden.

Kirsten Bergman

 

 

Dorte 51 år -   kraftige hedeture

Igennem de sidste 2 år har jeg været meget generet af tiltagende hedeture og brændende fornemmelse i benene. Tidligere har jeg fået lidt lettelse af hedeturene ved at tage salvie i dråbeform.

Men det sidste år er generne blevet kraftigt forværret og jeg har været temmelig generet både i dag- og nattetimerne.

På grund af tidligere konstateret celleforandringer og lidt for ”aktive” modermærker, hører jeg til gruppen af kvinder, der hverken må eller ønsker at tage hormoner.

Efter kun 3 behandlinger med zoneterapi samt kinesiske urter tilpasset specielt til mig, er jeg nu nærmest fri for hedeturene. Jeg troede måske ikke helt på at det kun var behandlingernes fortjeneste, da jeg tidligere har haft gode perioder. Jeg forsøgte at stoppe med en af de kinesiske urter, men blev hurtigt klar over, at det skulle jeg ikke.

Som supplement til disse behandlinger hos Kirsten, forsøger jeg at dyrke regelmæssig motion (løb og cykling) – der er en klar nedgang i antallet af hedeturene efter en god løbetur.

Desuden undgår jeg så vidt muligt alle de varmende fødevarer – fx oksekød og alkohol , som også kan forværre situationen. 

Dorte Thorsen, Roskilde   

 

 

Ditte 56 år - Nervesvækkelse og et befriende stop med lykkepiller ˆ
endte med glæde og bedre energi
 

Jeg er 56 år og har i et par år fået piller for humørsvingninger og svage nerver. Men efterhånden følte jeg mig som i en tågedis. Ligesom om der blev lagt låg på mine følelser. Jeg var aldrig rigtig glad og fik aldrig fortalt mine omgivelser hvad jeg mente og havde brug for. Det var ikke som før, hvor jeg både kunne blive gal og lykkelig. Nu var hverdagen bare grå.
Ydermere hørte jeg i TV at lykkepillerne ofte havde en kedelig bivirkning - nemlig at mændene blev impotente og kvinderne frigide! Dette havde jeg også bemærket.
Jeg valgte derfor at finde andre behandlingsformer, og gennem familie
og venner fandt jeg frem til Kirsten.

Kirsten kender til lignende symptomer og har behandlet andre med gode resultater.
Allerede efter de første behandlinger, og parallel behandling med kinesiske urter, som Kirsten gav mig, skete der noget exceptionelt. Jeg begyndte at sove bedre, mine hedeture blev mindre - men bedst af alt, jeg begyndte at se lyset i hverdagen og fik troen på at dette var den rette vej for mig.
 
Og så begyndte det faktisk at gå rigtig stærkt. Kirsten hjalp mig med at få den kost jeg havde brug for. Jeg kunne allerede nogle uger efter mærke det i min krop, jeg kunne mærke energien og humøret komme tilbage.  
I starten gik jeg hos Kirsten hver anden uge, men der går nu længere tid mellem jeg kommer, fordi jeg sammen med de kinesiske urter faktisk kan klare det med min kost og så en masse motion. Jeg har lært at passe på min krop, give den det den har brug for og at sige til og fra overfor andre. Jeg bekymrer mig ikke om alt muligt længere, men har overskud til at tage mig af det der er vigtigt.
Egentlig tror jeg det var rigtig godt det skete for mig. Det var jo ikke bare mit humør der var problemet, det var min måde at leve på. Ellers kunne jeg have gået i mange år og ødelagt min krop endnu mere, og så kunne det senere hen være blevet meget værre. Samtidig fik jeg en hjælp af Kirsten, som hele tiden har troet på at det nok skulle blive godt igen, og det har hjulpet mig psykisk.
Nu, ca. 5-6 mdr. efter første behandling, er jeg fri for nervemedicin og humøret er godt. Jeg føler mig som kvinde igen  - skønt!

Den taknemmelige Ditte

 

Susanne 55 år fik ændret hedeture og dårlig nattesøvn 
med ro og vægttab
 

Jeg havde igennem flere år har været plaget af kraftige hedeture, både nat og dag. Det største problem var, at min nattesøvn blev spoleret. Jeg blev vækket flere gange om natten og måtte skifte sengetøj ofte. Selvfølgelig kunne det mærkes på mit humør, at jeg var meget træt og kunne kun lige klare det mest nødvendige.
 
Jeg har prøvet alverdens ting fra Matas og diverse dameblade samt zoneterapi - men uden nogen særlig virkning.
 
Jeg var tit meget stresset og manglede en indre ro ˆ af og til blev jeg svimmel. Så da jeg hørte om andre kvinder, der havde fået hjælp til deres sejlivede overgangsalder, hos Kirsten, var jeg meget lydhør. Jeg må indrømme, at jeg var meget skeptisk. Men nu mener jeg det er det bedste jeg har gjort for mig selv.
 
Nu får jeg akupunktur, zoneterapi, urter og en masse gode råd om kosten.
Dette har ikke kun fjernet mine hedeture til et minimum men også ændret min trang til søde sager - jeg er blevet 6 kg mindre. Jeg har fået mere lyst og glæde i hverdagen ˆ glæder mig hver morgen til en ny dag.
 
 

Susanne, Roskilde

 

 

 


 

  Akupunktør, FDZ zoneterapeut hormon-og NHT-vejleder Kirsten Nielsen | Egernvænget 29, Svogerslev, 4000 Roskilde  | Tlf.: 2984 0009