Mellemøre, væske

Vuggestuebarn med feber, mellemørebetændelse, forkølelse, øjenbetændelse og pjevset

Tobias var lidt over 1 år, da han startede i vuggestue sidste år i november 2003. Det blev en tid med flere sygedage end rart var. Det hele kulminerede da han mellem jul og nytår fik mellemørebetændelse. Det var meget smertefuldt for ham og han fik penicillin af lægen. Da vi så troede det var overstået blev han forkølet, fik øjenbetændelse og feber. Og oven i købet havde mellemørebetændelsen sat sig og var blevet til betændelse i øregangen som ikke rigtig ville slippe.

Kort sagt så skrantede han i et godt stykke tid og nåede kun lige at blive nogenlunde frisk, komme tilbage til vuggestuen og så kunne vi starte forfra igen.

Det var en meget kedelig tid for både Tobias og vi hans forældre. Vi havde et sløjt, forkølet barn med øjenbetændelse og det meste af tiden. Det påvirkede selvfølgelig hans hverdag. Han var utrolig ked af det og meget pjevset, ville gerne hænge det meste af tiden og var ikke rigtig glad ved vuggestuen. Det var meget frustrerende for os alle, for man vil jo det bedste for sin lille guldklump.

Så snakkede vi med Kirsten og hun mente hun ville kunne hjælpe ham. Tobias fik zoneterapi og kinesiske urtedråber som også styrker immunforsvaret. Og faktisk kunne vi mærke en bedring allerede efter første behandling; Forkølelsen forsvandt.

Tobias fik 3 behandlinger med ca. 1 uges mellemrum. Og vi har virkelig fået vores dejlige glade dreng tilbage. Vi har igen nogle hyggelige morgenstunder uden skrig og skrål og dejlige weekender med leg og hygge. Der er fart over feltet igen og vuggestuen er bare super at komme hen til om morgenen.

 

Majbritt Torp Frederiksen, Roskilde.

Simon 6 år – væske i ørerne, forkølelser og dårlig hørelse

Min Søn Simon som nu er 7 år, begyndte at få problemer med hørelsen i 3 års alderen. Børnehaven oplyste os om, at han ofte var irritabel og sur og tit misforstod de andre børn i fælleslegen. Hans dårlige hørelse påvirkede hans humør og hans sociale leg med de andre børn.

Vi har gået til kontrol gennem 3 år hos ørelægen. Simon har fået lagt dræn i ørerne 2 gange uden længerevarende effekt, da drænene faldt ud efter 1 måned. P.g.a undertryk i mellemøret blev vi rådet til at bruge en otovent næsepuster. ( En ballon man puster op med næsen for at udligne trykket i øret) Undertrykket blev lidt bedre men hørelsen var stadig dårlig.

Efter 3 år blev vi nu henvist til audiologisk klinik på RAS. Der var på dette tidspunkt ca. 6 ugers ventetid. Imellem tiden besluttede jeg mig for at prøve zoneterapi på Simon og fandt www.barnezonen.dk på nettet. Sammen med zoneterapien foreslog Kirsten et par få kostjusteringer og nogle kinesiske urter. Simon har altid været meget mælkeglad og drak ofte 1 liter mælk dagligt. I løbet af 1 måned trappede jeg langsomt mælken ned til ca. 1/4 l. dagligt, uden at Simon lagde mærke til det.

Urterne var tydeligvis med til at udrense slim og væske i svælg og næse – og Simon undgik nu de sædvanlige vinterforkølelser. Han nød zoneterapien og blev ofte dejlig rolig og afslappet.

Simon var også generet af kløende skæl og eksem i hovedbunden. Han klagede ofte over hovedpine. Disse gener forsvandt også stille og roligt med zoneterapien.

Efter 5 behandlinger kunne vi godt mærke på Simon, at han havde fået det meget bedre. Hans humør og energi var i top. Han sagde selv at han hørte bedre.

Herefter var vi til undersøgelse på audiologisk klinik, hvor han også fik taget en grundig høreprøve.

Til min store overraskelse og glæde fik vi at vide, at trykket i ørene og hørelsen var normal.

Simon har det stadig godt og har ikke haft problemer med hørelsen siden.

Henriette Rosenberg, Viby

  Akupunktør, FDZ zoneterapeut hormon-og NHT-vejleder Kirsten Nielsen | Egernvænget 29, Svogerslev, 4000 Roskilde  | Tlf.: 2984 0009